VETPUTTEN REININGEN OF AANSCHAFFEN

Vetputten of vetafscheiders aanschaffen of laten reinigen? U heeft precies gevonden wat u nodig hebt. Allround rioleringsbedrijf PC vd Wiel is niet voor niets van een eenmanszaak uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met meer dan 40 werknemers en een eigen team van bekwame loodgieters. Dat u eventueel met onze offerte met capaciteitsberekening naar uw gemeentelijke instantie gaat, is geen probleem. Verstandig zelfs. Zo weet u zeker dat u aan alle normen en eisen voldoet.

HPDE vetput

PC vd Wiel levert meestal de HPDE vetput met controleput. RVS of beton is echter ook mogelijk. Zeker is, dat PC vd Wiel zorgt dat u voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen. Vetputten zijn onmisbaar in de voedingsmiddelenindustrie.

Vetput legen en reinigen

Een vetput legen en reinigen kost tijd en u wilt natuurlijk het liefst gewoon doorgaan met alle bedrijvigheid. Legen en reinigen van een vetput is echter om meerdere redenen van belang, ook voor u:

  • Het voorkomt stagnatie door verstoppingen of hevige stankoverlast
  • Vetputten moeten regelmatig gereinigd worden om strenge controles te doorstaan
  • Het bevordert en behoudt een goede werking van de vetput

PC vd Wiel gebruikt speciaal geschikte voortuigen en werkt enkel met professionals. Bel 0252-517406 om vetputten aan te schaffen of te laten legen en reinigen.

vetputten