[vc_row][vc_column][vc_column_text]

VETAFSCHEIDER / SEPTICTANKS

Vetafscheiders, septictanks legen, reinigen en plaatsen

P.C. van der Wiel B.V. beschikt over diverse speciale voertuigen om uw vetafscheider en septictanks snel en goed te legen en te reinigen. Vanaf het voertuig kunnen we standaard afstanden tot 40 meter zonder probleem overbruggen om deze werkzaamheden correct uit te voeren. Ook grotere afstanden zijn mogelijk.

Meer weten het laten reinigen van vetafscheiders en septictanks? Bel nu 0252-517406 voor een snelle afspraak!

Wij bieden:

  • De snelste service;
  • Vakkundigheid;
  • Scherpe tarieven.

Capaciteitsberekening vetafscheider en septic tanks

Om de grootte van uw vetafscheiders te bepalen, maken wij vrijblijvend een capaciteitsberekening op basis van uw keuken en lozingspunten. Over het algemeen leveren wij HPDE vetafscheiders met controleput (beton en RVS ook mogelijk). De HDPE vetafscheiders kunnen op maat gefabriceerd worden. Onze offerte met de capaciteitsberekening kunt u overleggen aan de gemeentelijke instanties zodat u ervan verzekerd bent dat u aan alle normen en regels voldoet. De capaciteit van de te plaatsen en te vervangen septictanks stemmen we ook af op de benodigde behoefte. Die capaciteit is afhankelijk van de hoeveelheid bewoners en gebruikers van de woning of het bedrijf waar de septictank geplaatst dient te worden. 

Leveren plaatsen en vervolg onderhoud vetafscheiders

Net zoals bij de plaatsing, zullen wij het onderhoud van de geplaatste tanks in beheer nemen. Onze ervaren monteurs zullen u 24 uur per dag van de juiste hulp voorzien.

Bel vandaag nog voor een afspraak:

Bezoekadres:
Hillegommerdijk 448
2144 KV Beinsdorp
tel. 0252-517406

Wij bieden onze diensten in onder anderen de volgende regio’s:
Voor septic tanks:

Lisse, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Heemstede, Haarlem, Aalsmeer, Amstelveen, Noordwijk, Amsterdam en Leiden.

Voor vetafscheiders:

 Lisse, Hoofddorp, Nieuw-Vennep,  Heemstede,  Haarlem, Vetafscheider Aalsmeer,  Amstelveen,  Noordwijk, Leiden en  Hillegom

Voor een snel en vakkundig service bel 0252-517406[/vc_column_text][vc_media_grid element_width=”3″ grid_id=”vc_gid:1602746495501-be96ed95-359c-0″ include=”544,1043,1054,1064,1037,1034″][/vc_column][/vc_row]